Wat is het effect van Reiki?

Reiki brengt je dichter bij wie je werkelijk bent en brengt je in balans. Het leert je op een milde manier fysieke, geestelijke en emotionele blokkades te zuiveren, opheffen en helen. Het creëert meer zelfvertrouwen, opent nieuwe deuren en focust zich precies op wat jij nodig hebt. Door een Reikibehandeling wordt het zelfherstellend vermogen van degene die wordt behandeld in hoge mate versterkt. Het werkt sterk reinigend, ontgiftend en ontspannend. Het neemt niet alleen de pijn weg, maar gaat vanzelf naar de oorzaak van de klacht en doet daar zijn werk. Wij kunnen Reiki niet manipuleren, de hoge frequentie van energie is intelligenter dan ons menselijk intellect. Het enige dat je nodig hebt is vertrouwen. Reiki werkt op alle niveaus en deze liefdevolle, kosmische energie werkt niet alleen zelfherstellend bij emotionele pijn, het helpt ook onverwerkte ervaringen alsnog te verwerken, waardoor de oorzaken van lichamelijke problemen kunnen verdwijnen. Het maakt krachtiger, meer ontspannen en het verjongt. Haar en nagels groeien sneller en worden gezonder. Als je Reiki hebt, heb je dat voor de rest van je leven "bij de hand" voor jezelf, je partner, vrienden, familie of cliënten.

Reiki Cursus

Bij een pasgeboren baby zijn de energiekanalen nog helemaal open, maar door opvoeding, school, psychologische vorming en trauma’s raken de meridianen/energiebanen verstoord en kunnen we de zelfherstellende energie niet volledig laten stromen.

Reiki ontvang je in een cursus van vier dagdelen en elke keer krijg je een initiatie ofwel inwijding door de Reikimaster. Door de inwijdingen verwijdert Reiki de blokkades in de energiekanalen, die verhinderen dat de energie vrij doorstroomt. De levensenergie stroomt weer onbelemmerd waardoor het gehele lichaam, geest en aura zichzelf weer zal kunnen helen.

Je leert de handposities die je gebruikt om jezelf en anderen te behandelen, je geeft de energie door aan elkaar en deelt je ervaringen in een geborgen omgeving. Iedereen, zonder uitzondering, vindt het altijd onvergetelijke avonden.

Een Reiki cursus doe je in de eerste plaats voor jezelf. We gebruiken onze Reiki handen eerst om onszelf te helen. Zodra dit proces is voldaan is het tijd om ingewijd te worden in de 2e graad en ben je er klaar voor om anderen ook te helpen helen. Het is zo fijn om deze rijke energie via je handen door te geven aan anderen.

Wat kost een Reiki cursus?

De prijs voor de cursus Reiki eerste graad is €150

De prijs voor een cursus Reiki tweede graad is €500

Er zijn meerdere stromingen ontstaan naast het traditionele Usui Reiki Ryoho (Usui System of Natural Healing). Wij hebben onze initiaties ontvangen vanuit het Usui Reiki Ryoho en houden de wereldwijd vastgestelde prijzen aan.

De wonderen van Reiki

Wij hebben zelf kunnen waarnemen wat voor wonderlijke dingen er gebeuren na een Reiki behandeling en/of Reiki inwijding. Het verdwijnen van whiplashes, hernia’s, het helen en voorkomen van direct fysieke verwondingen zoals brandwonden, bloeduitstortingen en nog veel meer! Reiki werkt ook zeer kalmerend en ondersteunend. Solliciteren of examen doen zonder angst is met Reiki altijd bij de hand!

Reiki maakt vooral gelukkig en dat blijft. 

Doe jezelf een gunst en vraag om een Reiki behandeling. Je zult direct voelen dat je hele wezen om meer zal vragen!