Ouder Kind Reiki Cursus 

De aarde veranderd van trilling. Dit gaat geleidelijk, maar je voelt het. Steeds meer mensen ontwikkelen zich spiritueel. Dit is dus niet zomaar.. Onze kinderen zijn geboren met deze hogere frequentie, en is het aan ons de taak onze kinderen hierin te begeleiden.. Reiki is een prachtige manier om dit te bewerkstelligen maar ook om jezelf te kunnen beschermen en helen.

De cursus wordt gegeven door Reiki Master Robin Beudeker. Robin is moeder van 2 kinderen en runt een eigen bedrijf genaamd: Flow met Ro. Robin geeft healing massages, Reiki en werkt met tarot kaarten. Josse Beudeker (Reiki 1 en Reiki 2). assisteert deze mooie ochtenden en komt uit het onderwijs. Hij is verder gegaan als coach voor jongeren omdat hij niet meer achter het schoolsysteem staat. en runt een eigen YIN yoga school. 

Wij vinden dat er zoveel te leren valt op het gebied van spiritualiteit. Hoe gaaf is het dat jij dit samen met jouw kind gaat ontdekken? Dit is vooral nu erg belangrijk! Natuurlijk doen we de gehele cursus op een speelse manier.

De cursus wordt gegeven op 24, 25, 26 en 27 juli in de grote yurt op het ecodorp in Bergen van 9.00 tot 12.00

Het is een ouder/kind cursus en geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zo komen jullie samen in verbinding met de helende krachten van wat de kosmos ons te bieden heeft.

De prijs voor de cursus Reiki eerste graad is €150 per persoon, 

Er zijn meerdere stromingen ontstaan naast het traditionele usui Reiki ryoho (usui systemen of natural healing)

Wij hebben onze initiaties mogen ontvangen van usui Reiki ryoho en houden de wereldwijd vastgestelde prijzen aan.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.