Belevingen

Een massage van 90 minuten geboekt bij flow met Ro. Echt wat heb ik genoten. Super ontspannen van begin tot eind.
Robin masseert zo ontzettend fijn. Niet te zacht maar ook niet te hard zodat je er mega ontspannen bij ligt. Echt alles word heel goed aangepakt. Blokkades worden echt goed weggemasseerd. Ik ging totaal ontspannen de deur uit.
Ik heb echt al heel veel massages gehad en ben nog nooit zo tevreden geweest als nu. Ik kom dus zeker terug en zal Robin ook aanraden bij vrienden en kennissen.
Robin is echt een heel fijn, warm, liefdevol en respectvol persoon wat maakt dat je, je op je gemaakt voelt als je bij haar binnen stapt.
Een echte aanrader

-Jelisa Stam-

De 1e keer dat Robin haar handen op mijn lijf plaatste was ik compleet verbaasd.
Ik kende Robin als een heerlijke blije wilde wind maar op het moment dat ze me aanraakte voelde ik een enorme stevige vrouwelijke stabiele kracht. Het voelt alsof ze zo stevig staat in wat ze doet en dit is wat ze hoort te doen. Hoe ze je intuïtief aanraakt en voelt waar ze mag zijn, stevig waar je behoefte hebt aan een beetje kracht en zacht waar je wat liever voor jezelf mag zijn. Ik vind het heel fijn hoe ze zich van te voren op je afstemt en je aandacht geeft, door een lekker kopje thee en een kaartje om te trekken, het gaat echt even over mij. En dat is super fijn. Ik kan niet wachten tot ik weer bij haar mag liggen. 

-Sanne Wijbenga-

Robin heeft zowel m'n lichamelijke als geestelijke pijntjes eruit gemasseerd.

-Marijn-

Na de massage van Flow met Ro heb ik nog nooit zo lekker geslapen. Complete ontspanning.

-willem meester-

Robin en ik zijn op dezelfde dag jarig, ik heb als verjaardagscadeau al twee keer intens fijne massage mogen ontvangen van haar. Dit wil ik mezelf veel vaker gunnen. Robin geeft intuïtieve massages, waarin ze precies lijkt aan te voelen waar mijn lichaam behoefte aan heeft, op sommige plekken iets steviger, andere delen behandeld ze met reiki. Het is een genot voor lichaam en geest, een diep gevoel van ontspanning vult mijn lichaam, wat ik in de dagen daarna blijf voelen. Een massage bij Flow met Ro is een cadeau voor je lichaam en geest!

-Karlijn Bruin-

Reactie plaatsen

Reacties

Babette Zuure
2 jaar geleden

Waar zit jou locatie ?

Ilse van gemert
3 jaar geleden

Hoi! Ik wil graag een intuïtieve massage bij je boeken. Wat zijn de mogelijkheden? Groetjes Ilse