Hé..... Relax...

Ontspanningsmassage 

Och deze massage is zo fijn. Vooral op dit moment. Laad jezelf even op tussen alle hectiek van sociale media, smartphones, werk, kinderen, partner etc. En gun jezelf ook eens een oplaad moment.

Go India!!

Ayurvedische massage

Deze massage is een zachte energetische techniek met verschillende oliën en wordt gecombineerd met het stimuleren van de marma punten (drukpunten). Voor de massage zoeken we uit door een paar vragen wat jouw dosha is en ik pas de massage persoonlijk aan op jouw lijf. Lichaam en geest wordt dichterbij elkaar gebracht en brengt je lichaam weer in balans.

Get on Your Feet

Voetmassage

Dansen, sjansen, lopen, stampen, hossen, schuifelen... arme voeten.  Ze hebben wel wat te verduren op zo'n dag. Verlicht ze met een voetenbad met kruiden en olie en een voetmassage. Hier stimuleer ik wat drukpunten en zorg ik dat het bloed weer goed stroomt.

Go with the flow met Ro

Intuïtieve massage

Intuïtieve massage wordt gegeven met het hart en gevoel ipv het hoofd. Deze massage is helemaal afgestemd op jou behoefte en is er om je weer in balans te brengen. Ook is het helend voor de spieren, bloedcirculatie, organen, chakra' s en energiebanen. Ik gebruik bekende massagetechnieken zoals strijkingen en knedingen op een holistische manier. Waar nodig pas ik ook reiki toe.

Sit down!

Stoelmassage

Stoel massage wordt gegeven met de kleding aan. Deze massage is vooral gericht op hoofd, nek, rug, en armen. Vooral als jij 8 uur per dag voor werk achter een scherm zit dan kan het boven lichaam wel wat ontspanning gebruiken. En hé.... zeg nou zelf.. iedereen werkt toch het liefst op een ontspannen manier? 

Stuur je mij een bericht als er iets voor je tussen staat?